Ουγγαρία-Πορτογαλία: Έξαλλος ο Ρονάλντο με την απόφαση του Ζότα (vid)
Ο Ζότα επιχείρησε να σουτάρει αντί να δώσει πάσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον αστέρα της Γιουβέντους να γίνεται έξαλλος με την απόφαση του συμπαίκτη του.
Πορτογαλία και Ουγγαρία κάνουν πρεμιέρα στο Euro, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να υπερασπίστει τον τίτλο που κατέκτησε στα γήπεδα της Γαλλίας.
Στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης η Πορτογαλία έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Ζότα να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ είχε την δυνατότητα να «βγάλει» σε τετ α τετ τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον αστέρα της Γιουβέντους να εξοργίζεται με την απόφαση του συμπαίκτη του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο CR7 αν καταφέρει να σκοράρει κόντρα στην Ουγγαρία θα σημειώσει το 10ο του τέρμα σε τελική φάση του Euro και θα ανεβεί στην πρώτη θέση της σχετική λίστας, ξεπερνόντας τον θρυλικό Πούσκας.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

