Τάσος Μπερδέσης: Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του
Σοκαρισμένη από τη δολοφονία του αγαπημένου της Τάσου Μπερδέση με τον οποίο είχε μια σχέση αγάπης εδώ και δυο χρόνια, είναι η πανέμορφη σύντροφός του Ελισάβετ.
Σοκαρισμένη από τη δολοφονία του αγαπημένου της Τάσου Μπερδέση με τον οποίο είχε μια σχέση αγάπης εδώ και δυο χρόνια, είναι η πανέμορφη σύντροφός του Ελισάβετ. Το εντυπωσιακό μοντέλο που διατηρεί και ινστιτούτο ομορφιάς δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο σύντροφός της χάθηκε τόσο αναπάντεχα. Η Ελισάβετ είδε για τελευταία φορά τον σύντροφό της λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του στη Βάρη.
Η εκπομπή T-LΙVE, εντόπισε χθες την Ελισάβετ η οποία είπε συντετριμμένη και σοκαρισμένη:
«Δεν μπορώ να μιλήσω δεν μπορώ να σας πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Τον Τάσο τον είδα σήμερα το πρωί. Είπαμε ότι λέμε πάντα. Θα πήγαινε στην προπόνησή του όπως κάθε πρωί. Είμαστε μαζί δυο χρόνια» είπε με τρεμάμενη φωνή η Ελισάβετ στην εκπομπή T-LIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου.
Δείτε το βίντεο
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα




