Τι θέλουμε να πούμε; Ότι ναι μεν οι ομάδες, Μπλε και Κόκκινοι, παραμένουν ως έχουν, πλην όμως ο κάθε παίκτης αγωνίζεται ατομικά και όχι ομαδικά αφού το έπαθλο… μαμούθ… που προσφέρει ο Ατζούν στους Έλληνες Survivors είναι πραγματικά για… λίγους.
Έτσι, απόψε κάθε παίκτης από τους εναπομείναντες θα διεκδικήσει ατομικά, και όχι για την ομάδα του το έπαθλο που όπως σας αποκαλύψαμε χθες έχει για… guest star, τον Greek Freak, τον Γιάννη Αντετονκούμπο!
Πιο συγκεκριμένα, οι νικητές του αγώνα θα βρεθούν ξανά στο Μαϊάμι, μόνο που αυτή τη φορά θα έχουν την ευκαιρία να δουν εν δράσει τον Greek Freak.
Πιο συγκεκριμένα οι νικητές θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs.
Εκείνοι που παρακολουθούν το ΝΒΑ θα γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες. Πόσο δε μάλλον όταν πρόκειται για τον Γιάννη Αντετοκούμπο ο οποίος φυσικά είναι το ίνδαλμα εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο.
Ποιοι όμως θα είναι οι νικητές;
Σύμφωνα με το spoiler ο ένας νικητής θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος όμως επειδή έχει θέμα με το διαβατήριό του παραχωρεί τη θέση του σε άλλον παίκτη.
Ο δεύτερος μεγάλος νικητής θα είναι ο Σάκης Κατσούλης. Άραγε θα πάρει μαζί του τη Μαριαλένα αν του δώσει η παραγωγή αυτή τη δυνατότητα ή θα επιλέξει άλλον συμπαίκτη του;
Σύμφωνα, μάλιστα με τα ρεπορτάζ στο ταξίδι αυτό θα βρίσκεται και η Μαριαλένα!
Μένει να δούμε τους δύο συνταξιδιώτες του Σάκη και της Μαριαλένας, μετά και τη μεγάλη ατυχία του Ηλία Μπόγδανου.
Στο μεταξύ θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο τον Ηλία Μπόγδανο να ζητάει συγγνώμη στον Σάκη Κατσούλη καθώς όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, ένιωσε να παρασύρεται από τη συμπεριφορά του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας και να υιοθετεί και εκείνος την άποψή τους ότι ο Σάκης κινείται στρατηγικά. Κάτι που ο Ηλίας δεν πιστεύει πλέον.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.