Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα ζώδια

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Ιδιαίτερες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τα ζώδια, καθώς αύριο (26/5) στις 14:13 θα υπάρξει η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς, η οποία θα συμπέσει με μια  ολική Σεληνιακή Έκλειψη στις 05° 25’ του Τοξότη. Ειδικότερα, επηρεάζονται οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια.

Ας δούμε, λοιπόν, τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο, σύμφωνα με το astrology.gr:

Κριός

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον Τοξότη, μια δυσκολία θα την έχεις, όσον αφορά σε κάποιες επιλογές σου, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να απευθύνεσαι σε άτομα που γνωρίζεις ή έχουν γνώσεις για να ζητήσεις τη βοήθειά τους. Η τάση σου, ωστόσο, να τα παρατήσεις όλα σύξυλα, να το ρίξεις στο έξω και να ασχοληθείς κάποια άλλη στιγμή μαζί τους θα είναι μεγαλύτερη, ιδίως αν πρόκειται για γραφειοκρατικά ή ζητήματα σπουδών. Αυτό βέβαια ίσως σου κάνει ζημιά στην πορεία, αλλά δεν αντέχεις πια περιορισμούς και κλεισούρα. Όπως και να έχει, θα σου δοθεί η δυνατότητα να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, να ανοίξεις τον κύκλο των επαφών σου, να κερδίσεις τη συμπάθεια αρκετών ατόμων, ενώ θα βολιδοσκοπήσεις και μια κατάσταση σχετική με τα επαγγελματικά, με νομική σου υπόθεση ή με ένα ταξίδι που σκέφτεσαι να κάνεις. Το σίγουρο είναι ότι θα μαζέψεις αρκετές υποσχέσεις και κολακευτικά σχόλια κι ίσως ξεκινήσεις και επαφές τρίτου τύπου με άτομο του γούστου σου μέσα από το διαδίκτυο.

Ταύρος

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον 8ο οίκο σου είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις κάποια εκκρεμή οικονομικά σου θέματα, αλλά μέχρι να αποκτήσεις τη συνολική εικόνα, καλό θα ήταν να μην προχωρήσεις σε οποιαδήποτε κίνηση, όσες κι αν είναι οι πιέσεις ορισμένων ανθρώπων που βιάζονται να πέσουν οι υπογραφές σε μια συμφωνία ή επένδυση. Από την άλλη, είναι πιθανές και κάποιες υποσχέσεις για αύξηση των εσόδων σου κι ενδεχομένως το εύκολο κέρδος, που καιρό ψάχνεις, να έρθει τώρα, φρόντισε όμως να κρατήσεις καβάτζα γιατί αργότερα θα σου χρειαστεί. Στον ερωτικό-σεξουαλικό τομέα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα μπορέσει να ικανοποιήσει αρκετές από τις σεξουαλικές επιθυμίες σου, που τώρα θα βγουν στην επιφάνεια. Ωστόσο, η μετέπειτα στάση του συγκεκριμένου προσώπου θα σου δημιουργήσει υποψίες για το κατά πόσο τα συναισθήματά του είναι αμοιβαία ή αν είναι πιστό. Οι ίδιες σκέψεις θα σε καταλάβουν για το ταίρι σου και αν αφήσεις να σε παρασύρουν μακριά, μπορεί εξ αιτίας τους να προκαλούνται συχνά καβγάδες μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο-έκλειψη στον άξονά σου, σηματοδοτείται μια περίοδος, όπου τα ευτράπελα και τα ανακατώματα στις σχέσεις σου θα είναι συχνό φαινόμενο και οι περιπτώσεις που δε θα βγάζεις άκρη ουκ ολίγες. Από την άλλη κι εσύ θα αντιμετωπίζεις αρκετά ζητήματα με επιπολαιότητα ή θα έχεις μια στάση «δε μας παρατάς», που θα προξενήσει τριβές με το ταίρι ή ένα συνεργάτη σου. Πάντως, η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί και αρκετά πρόσωπα θα σε προσεγγίζουν, κυρίως σχετικά με τον επαγγελματικό σου χώρο, όμως για δέσμευση ούτε λόγος, κάτι που κατά πάσα πιθανότητα δεν επιδιώκεις αυτή τη χρονική στιγμή. Αν είναι μόνο για να περνάς καλά, κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει. Καλό θα ήταν, επίσης, να αναβάλλεις για αργότερα την επίλυση σοβαρών θεμάτων κι ας βιάζεσαι (ή βιάζονται οι άλλοι), αφού και δε θα καταφέρεις τίποτα και θα εκνευριστείς από την προχειρότητα με την οποία θα τα διαχειριστούν.

Καρκίνος

Με αυτή την Πανσέληνο-έκλειψη, αρκετά εργασιακά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα υπάρξουν και εξελίξεις που ενδεχομένως να σε ευνοήσουν. Το σίγουρο είναι ότι το πρόγραμμα στη δουλειά σου θα είναι πολύ φορτωμένο και ίσως σε αυτό να φταίει ότι θα αναλάβεις να φέρεις σε πέρας διάφορα έργα, αφού κάποιοι θα τα παρατήσουν ή θα τα κάνουν χάλια, εξ αιτίας της προχειρότητάς τους. Διχογνωμίες, και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους ή υπαλλήλους σου θα σε… καθυστερήσουν, αλλά οφείλεις να επιδείξεις μια πιο πρόθυμη στάση να ακούσεις και τη δική τους πλευρά και φυσικά, να μην κάνεις ότι τα ξέρεις όλα. Από την άλλη, κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου πιθανόν να οφείλονται στο άγχος και τη φούρια σου να τελειώσεις με ένα σωρό πράγματα, με αποτέλεσμα να μην ξεκουράζεσαι αρκετά ή να μην προσέχεις τη διατροφή σου.

Λέων

Αυτή η Πανσέληνος-Έκλειψη, στον άξονα 5ου-11ου οίκου σου, θα φέρει κοντά σου αρκετά πρόσωπα που θα κερδίσουν την προσοχή σου, με τη διαφορετικότητα ή τις ανησυχίες τους, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια καινούργια παρέα ή ομάδα στην οποία θα… δώσεις τα φώτα σου. Εννοείται ότι θα κάνεις πράγματα που σε διασκεδάζουν, θα συναντηθείς με φίλους και αγαπημένα άτομα, θα φλερτάρεις, αν και πιο πολύ θα σε ενδιαφέρει να γνωριστείς με καινούργιο κόσμο, που να μοιράζεται τις ίδιες αντιλήψεις και ιδέες με σένα, ώστε να γίνει μια «ανταλλαγή και σύνθεση απόψεων» κι όχι τόσο το να κάνεις μια σχέση. Το σίγουρο είναι ότι οι κατακτήσεις σου θα αυξηθούν κι ενδεχομένως να σε συνεπάρει κιόλας ένα πρόσωπο και να αφεθείς να ζήσεις όμορφες στιγμές, χωρίς περαιτέρω δεσμεύεις. Αν είσαι σε σχέση, όσο περισσότερο δείχνεις προθυμία να συζητήσεις τα θέματά σας και περνάς δημιουργικό χρόνο με το ταίρι σου, τόσο θα τονώνεται και το ερωτικό σου ενδιαφέρον.

Παρθένος

Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη θα προκαλέσει μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, όπου θα ήταν σοφό από μέρους σου να μην μεσολαβήσεις ή μπερδευτείς σε θέματα που ενδεχομένως να ανακύψουν, όσο κι αν επιμείνουν κάποιοι δικοί σου άνθρωποι και να κρατήσεις ουδέτερη στάση γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείς σε «αντιμαχόμενα πυρά» και τελικά να βγεις και κατηγορούμενος. Καλό θα ήταν επίσης να μην αφήσεις να σε παρασύρει ένα δικό σου πρόσωπο ή το ταίρι σου γιατί, μην έχοντας ακριβή εικόνα μιας κατάστασης, δεν ξέρεις αν έχει δίκιο ή άδικο. Εφάρμοσε τη γνωστή τακτική του «εφ’ όσον δεν είδα, δεν μπορώ να έχω άποψη», αν νιώσεις ότι στριμώχνεσαι, ώστε να κερδίσεις χρόνο, μέχρι να ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση. Επιπλέον, ενδέχεται να φιλοξενήσεις εκτάκτως άτομα ή να φιλοξενηθείς εσύ, όμως δε θα νιώσεις άνετα και σίγουρα δε θα έχεις την ησυχία σου. Ακόμα, να περιμένεις εξελίξεις σε κληρονομικά ή ένα ακίνητο.

Ζυγός

Η Πανσέληνος αυτή σε βοηθά να γίνεις πιο ευέλικτος και να ερευνήσεις εναλλακτικές μεθόδους, κυρίως σε ζητήματα της καθημερινότητάς σου, αλλά και σε γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Μια μεγαλύτερη όρεξη, εξ αιτίας του πολύμηνου περιορισμού, να κάνεις πολλά πράγματα, που θεωρείς ότι έχουν πάει πίσω ή που θέλεις πολύ, θα υπάρξει, ωστόσο, καλό είναι να βάλεις προτεραιότητες για να διευθετήσεις κυρίως όσα έχουν μείνει πίσω. Επιπλέον, με το στενό σου περιβάλλον θα υπάρχει μια διάσταση απόψεων, όμως, αντί να καταφύγεις σε λεκτικές διαμάχες, προσπάθησε να παρουσιάσεις επιχειρήματα για να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο. Σίγουρα πάντως αυτό το διάστημα θα είναι αυξημένες και οι μετακινήσεις και η επικοινωνία σου, ενώ δεν αποκλείονται και αγορές που θα σου λύσουν τα χέρια. Από την άλλη, δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το οτιδήποτε, ειδικά αν δεν έχεις επαρκή πληροφόρηση. Να περιμένεις ειδήσεις που θα σε ευχαριστήσουν.

Σκορπιός

Μια ανησυχία όσον αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα είναι πιθανό να σου δημιουργήσει η Πανσέληνος – Έκλειψη που γίνεται στον 2ο οίκο σου. Μάλιστα, ίσως έχεις ένα διχασμό, ως προς τι κατεύθυνση να ακολουθήσεις, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, να αυξήσεις τα υλικά σου αγαθά ή να ικανοποιήσεις κάποιες επιθυμίες σου, που τόσο καιρό σε καίνε. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να βγάλεις το «άχτι» σου με διάφορες αγορές, που δε θα είναι κι όλες απαραίτητες, αλλά εσένα θα σε κάνουν να αισθάνεσαι ωραία. Πρόσεξε, όμως γιατί μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Όσον αφορά στα αισθήματά σου, μάλλον θα βρεθείς σε δίλημμα ενδεχομένως γιατί θα αναγκαστείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο άτομα. Πιθανόν το ένα να σε «αναζωογονεί» ερωτικά και το άλλο να έχει περισσότερα χρήματα ή ένα σταθερό εισόδημα. Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να αρχίσεις τα γλυκοκοιτάγματα προς άλλες κατευθύνσεις, κράτα όμως τα προσχήματα για να μην περάσεις το… καλοκαίρι μοναχός σου.

Τοξότης

Με αυτή την Πανσέληνο-έκλειψη στο ζώδιό σου, το ανήσυχο πνεύμα σου θα «ξυπνήσει» και θα σε πιάσει μια έντονη διάθεση να κινητοποιηθείς και ταυτόχρονα να ξεφορτωθείς βαρίδια από τα πόδια σου που σε κρατάνε καρφωμένο στο ίδιο σημείο, καθώς μόνο έτσι θα αλλάξεις ή θα εξελίξεις την προσωπική σου ζωή. Θέλεις να γλεντήσεις, να διασκεδάσεις να γελάσεις, χωρίς καημούς και σεκλέτια, όμως το κύριο ζητούμενο θα έπρεπε να είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά ευχαριστεί την καρδούλα σου, ώστε να το κυνηγήσεις. Επειδή τα διλήμματά σου θα μεγαλώσουν και δε θα σου είναι εύκολο να κάνεις την τελική επιλογή, θα πρέπει να αφεθείς στο ρέμα να σε παρασύρει κι όπου σε πάει. Από την άλλη, στις σχέσεις σου δεν είναι εύκολο να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα και μετά να πάρουν το δρόμο τους γιατί η άλλη πλευρά μάλλον δεν έχει τις ίδιες προθέσεις ή έχει βολευτεί δεν είναι πρόθυμη να αλλάξει το οτιδήποτε.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος- έκλειψη στον Τοξότη σε επηρεάζει αρκετά και δεν αποκλείεται να σου είναι δύσκολο να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετική με προσωπικά ή εργασιακά ζητήματα. Κι ίσως είναι… καλύτερα έτσι γιατί κάτω από ψυχολογική πίεση μπορεί να κάνεις αρκετά λάθη και αργότερα να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Δεν αποκλείονται αποκαλύψεις που αφορούν στη δουλειά σου, λόγια πίσω από την πλάτη σου που δεν ευσταθούν, πονηριές, κόλπα, αλλά και διαστρέβλωση καταστάσεων ή να διαπιστώσεις για μια ακόμα φορά ότι οι… φελλοί επιπλέουν. Τίποτα καινούργιο και συνταρακτικό δηλαδή. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι κι εσύ δεν μπορείς να αναδειχτείς, ακόμα και βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Πιθανό είναι να αυξηθούν και οι ρυθμοί σου, οπότε δε θα έχεις την πολυτέλεια του ελεύθερου χρόνου ή να παρουσιάσεις ενοχλήσεις στην υγεία σου.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον 11ο οίκο σου, σηματοδοτεί μια εποχή έντονης κοινωνικής δραστηριοποίησης, είτε κυκλοφορώντας περισσότερο είτε αυξάνοντας τον κύκλο σου με καινούργιες γνωριμίες, με ανθρώπους πολλούς και διαφορετικούς, ακόμα και από τα social media. Και μιας και δεν υπάρχει πια lock down θα καεί το πελεκούδι, αφού οι στιγμές διασκέδασης θα αυξηθούν, οπότε θα έχεις τη δυνατότητα να αναζωογονηθείς και να ειδωθείς με κόσμο που είχες χαθεί. Από την άλλη, υπερβολές και «ανακατώματα» θα φέρουν την αποχώρησή σου από μια ομάδα ή το τέλος μιας φιλίας, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα δημιουργηθούν άλλες. Πιθανό είναι επίσης να σου «κολλήσουν» από δίπλα διάφοροι/ες, που θα σε κολακεύουν, με σκοπό να πάρουν κάτι από σένα, γι’ αυτό να είσαι πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σου.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος-έκλειψη στον 10ο οίκο σου σε καλεί να επιχειρήσεις κάτι το διαφορετικό στα επαγγελματικά σου, πιο περιπετειώδες ή χαλαρό, που θα σε εμπνέει περισσότερο, αφού έτσι κι αλλιώς έχεις και τον Δία στο πλευρό σου που σου δίνει το ΟΚ. Άνοιξε τα μάτια σου, βρες εναλλακτικές, δείξε ευελιξία και μην κολλάς στο παρελθόν και ό,τι δε σου βγήκε γιατί οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Το πιο σημαντικό είναι να δεις τη γενική εικόνα, να βάλεις στόχους και να παραμείνεις εστιασμένος εκεί. Στη δουλειά σου, κάποιες αποφάσεις που θα παρθούν ή κινήσεις που θα γίνουν θα αποδειχτούν επιπόλαιες, βιαστικές ή πρόχειρες, οπότε όχι δε θα λυθεί κανένα πρόβλημα, αλλά στην πορεία θα δημιουργηθούν κι άλλα. Καλό θα ήταν επίσης να γίνεις λίγο πιο πονηρός/η, όσον αφορά στις σχέσεις σου με ανωτέρους σου και να μην αφήνεις να φανούν τα πραγματικά σου συναισθήματα.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024