Παναθηναϊκός: Έγινε η πρώτη επαφή του Αλαφούζου με τον Ντρεοσί
Μια πρώτη κουβέντα φαίνεται πως είχε ο Γιάννης Αλαφούζος με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί
Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του Πιέρ Ντρεοσί στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γάλλος φέρεται να έχει δείξει την πρόθεσή του να συνεχίσει στο σύλλογο και στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Live Sport, ο Γάλλος είχε μια πρώτη επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο τις τελευταίες ώρες, χωρίς ωστόσο να αποφασίσουν κάτι οριστικό.
Αυτήν τη στιγμή η παραμονή του Ντρεοσί φαίνεται πως συγκεντρώνει ίσες πιθανότητες με αυτές της αποχώρησης, με τον Γάλλο πάντως να επιθυμεί να συνεχίσει στο Τριφύλλι.
Ο Γάλλος μάλιστα φέρεται να έχει ήδη φτιάξει μια λίστα με προπονητές, ωστόσο ανεξάρτητα από την παραμονή του στην ομάδα, η απόφαση του επόμενου τεχνικού θα ληφθεί αποκλειστικά από τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ.
- Όσα σκέφτεται ο Τσάμπι Αλόνσο, αλλά δεν θα πει ποτέ δημόσια
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σορτς: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague – Ο Αταμάν ήταν ειλικρινής…»
- Αταμάν: «Κάθε ματς είναι must win γιατί θέλουμε να κλείσουμε την κανονική διάρκεια στην καλύτερη θέση»
- Conference League, νταμπλ, Super Cup και 100 ματς με τον Ολυμπιακό – Ο Μεντιλίμπαρ γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ (vids)
- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
- Eurocup Γυναικών: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των «16»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442