Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Πειθαρχικό παράπτωμα ο Καμπετσής, έμεινε εκτός αποστολής

Παναθηναϊκός: Πειθαρχικό παράπτωμα ο Καμπετσής, έμεινε εκτός αποστολής

Ο Αργύρης Καμπετσής υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (16/5, 19:30).

Χωρίς τον Αργύρη Καμπετσή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (16/5, 19:30) για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο 22χρονος επιθετικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τους Πειραιώτες και ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε χωρίσει τους ποδοσφαιριστές σε γκρουπ, με τους Πράσινους να παίζουν οικογενειακό διπλό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας προπονητής δεν είχε συμπεριλάβει σε κάποια από τις δύο ομάδες τον Καμπετσή, αλλά τον είχε ενημερώσει ότι θα μπει στο τελευταίο κομμάτι του διπλού.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος κάλεσε τον νεαρό επιθετικό να μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή, αλλά ο Καμπετσής εμφανώς ενοχλημένος του είπε ότι είναι «κρύος» και δεν θέλει να αγωνιστεί. Η συμπεριφορά του 22χρονου δεν άρεσε στον τεχνικό του Τριφυλλιού, ο οποίος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: to10.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024