Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Το συγκλονιστικό τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το 2015 και της άλλαξε την ζωή.
Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», βρέθηκε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ μεταξύ άλλων μίλησε και για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το 2015 και της άλλαξε την ζωή.
«Ήταν ένα γερό μάθημα ζωής για εμένα, άλλαξα πολύ μετά το τροχαίο. Νομίζω ότι αν μου ζητούσαν να το περιγράψω με μία εικόνα, πώς ήταν το τροχαίο, θα έλεγα ότι μαζί με το αυτοκίνητο που στραπατσαρίστηκε, έσπασαν και τα γυαλιά της καθημερινότητας που φοράμε, χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε. Εκεί γκρέμισα τα κουτάκια μου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο ότι πια παρατηρούσα και τις αλλαγές μέσα στην ημέρα, μικρά πράγματα δηλαδή.
Αυτό που κατάλαβα απόλυτα είναι η ζωή είναι ένα δώρο και δεν σου δίνεται έτσι απλά. Είναι ένα δώρο που σου δίνεται απλόχερα για να το τιμάς κάθε μέρα και οφείλεις να το τιμάς. Καμία ημέρα δεν πρέπει να είναι δεδομένη. Για να αντιμετωπίσω τον φόβο του τροχαίου, έπιασα ξανά αμέσως το τιμόνι. Το αμάξι σερνόταν για 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα, θυμάμαι σκεφτόμουν ότι πρέπει να κουλουριάσω τα χέρια και τα πόδια μου για να μην τα σπάσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Αντριάνα Παρακευοπούλου:
- Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις αγνοούμενοι ορειβάτες
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα
- Προς το χειρότερο τρίμηνο από το 2001 η μετοχή της Oracle
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλία και Εύβοια – Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος νερού
- Ισραήλ: Έγινε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη – Αντιδρούν Σομαλία, Αίγυπτος, Τουρκία, Τζιμπουτί
- ΚΕΔ: Τα πολλά κρυμμένα μυστικά και η έλλειψη διαφάνειας


