
Μιχάλης Σαράντης: O θάνατος που τον στιγμάτισε
O ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης αποκάλυψε την απώλεια που τον στιγμάτισε σε εφηβική ηλικία
Ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα.
Ο ταλαντούχος – βραβευμένος με βραβείο Χορν – ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στο θέατρο, καθώς και για την απόφασή του να κάνει στροφή στην τηλεόραση.
Αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην κωμική σειρά «Η Φαμίλια» και αποκάλυψε πως είπε το «ναι», σε μια προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω του, τη σοβαροφάνεια που τον διακατέχει, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του φίλου του σε μικρότερη ηλικία.
«Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου και την ζωή μου είναι η απώλεια του κολλητού μου. Αρρώστησε στα τέλη του Δημοτικού κι άντεξε ένα χρόνο, ο Ηλίας… Από πολύ νωρίς ήταν σαν να έκανα πράγματα και για αυτόν. Ωρίμασα νωρίτερα και ταρακουνήθηκα.
Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι μου αρέσει να είμαι στα πλαίσια ενός συνόλου, σε ομάδες κι όχι αμέσως πρωταγωνιστής. Καταλαβαίνω ότι το έκανα γιατί πάντα κάνω πράγματα και για έναν άλλον με τον δικό μου τρόπο. Ένιωθα τρομερές ενοχές. Πέρασε ένα διάστημα που δεν είδαμε τον Ηλία γιατί έκανε θεραπείες κι όταν με είδε ξανά είχα ψηλώσει και νωρίτερα λέγαμε ότι ήμασταν πολύ κοντοί».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
https://www.youtube.com/watch?v=Oualrx1LuCg&t=1s
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό
- Γαλλία: Ο πάπας Λέων ΙΔ’ μπορεί να επισκεφτεί τη χώρα στα τέλη Σεπτεμβρίου
- Χανταϊός: Το ζευγάρι από την Ολλανδία που πέθανε είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή, τη Χιλή και την Ουρουγουάη
- Γάζα: Τουλάχιστον 6 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Τραυματίστηκε γιος ηγετικού στελέχους της Χαμάς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Λύση μέσω Πεκίνου στον Περσικό Κόλπο


