Γιώργος Γερολυμάτος: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση αλλά γλίστραγα σαν το χέλι»
Δείτε τι δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής στον φακό του Love It.
Ο Γιώργος Γερολυμάτος εμφανίστηκε στην εκπομπή Love It και μίλησε για σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν.
Αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε: «Έχω δανείσει κατά καιρούς χρήματα αλλά πάντοτε έχοντας στο μυαλό ότι τα ‘χω χάσει τα χρήματα. Γιατί ξέρω ότι αυτοί μετά δεν θα μπορούν να μου τα δώσουν και θα εξαφανιστούν».
Έπειτα αναφερόμενος σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει βιώσει είπε: «Παρότι είχα αντιμετωπίσει και γω σεξουαλικές παρενοχλήσεις, γλίστραγα σαν το χέλι. Είτε από άντρες είτε από γυναίκες, ξεκαθάριζα πως δεν ήθελα. Δεν μπορούσα ούτε να το σκεφτώ».
Ο ίδιος μίλησε μάλιστα και για τη φωτογράφιση που είχε κάνει για γνωστό ανδρικό περιοδικό: «Το Playboy τότε αποφάσισε να κάνει ένας άνδρας ημίγυμνος φωτογράφιση. Είχα πληρωθεί καλά. Σίγουρα δεν θα πήγαινα αφιλοκερδώς».
- Εκεί βρίσκω τον πραγματικό εαυτό μου: Ο ημίγυμνος Χάρι Στάιλς για τον Χαρούκι Μουρακάμι, το τρέξιμο και τη φήμη
- Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του
- Καύσιμα: Αυξήσεις πυροδοτεί ο πόλεμος στο Ιράν – Τι λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Ηρακλείου
- Ο Ανδρουλάκης καταθέτει αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου
- H OpenAI κέρδισε το Πεντάγωνο, τώρα θέλει όλο το ΝΑΤΟ
- Δίκη για Χρυσή Αυγή: «Ο ήλιος της δικαιοσύνης δεν ξέχασε σήμερα τον τόπο μας» δήλωσε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής



