Survivor Spoiler: Αυτός είναι ο επόμενος παίκτης που φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο
Ποιος θα είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor;
Στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε τον δεύτερο αγώνα της ασυλίας και κλήθηκε να πάει στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσει τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.
Δίπλα στον Τριαντάφυλλο που ήταν από τη Δευτέρα πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βρέθηκαν ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, ο Τριαντάφυλλος αιφνιδίασε, καθώς πήρε τον λόγο και είπε πως αγωνιστικά δεν είναι δυνατός. Έτσι ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό, αυτή τη φορά να μην τον στηρίξει.
«Για όλους στενοχωριέμαι, αυτή την ομάδα την αγαπάω, αυτά τα παιδιά τα αγαπάω. Σαν μεγαλύτερος θα ήθελα να βγω μπροστά σήμερα. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να μπορέσει η ομάδα να φέρνει νίκες και στα έπαθλα να είναι χαρούμενη.
Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.
Και να μην στηρίξει εμένα. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά επειδή αγαπάω την Κόκκινη ομάδα, θα πρέπει να φύγω εγώ.
Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν μπορώ να τα βοηθήσω τα παιδιά, είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ, είμαι 43 χρονών. Είμαι ο πιο παλιός, θέλω να δυναμώσει η ομάδα και για να δυναμώσει πρέπει να φύγω» είπε ο Τριαντάφυλλος.
Ποιος όμως είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από το Survivor;
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, σήμερα θα δούμε να αποχωρεί από το Survivor o Αλέξης Παππάς.
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)











































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442