Τα πηγαδάκια στο Survivor συνεχίζονται κι όλοι συζητούν τις χθεσινές εξελίξεις, που για άλλη μια φορά πρωταγωνίστησε ο Τριαντάφυλλος

Τα πηγαδάκια στο Survivor συνεχίζονται κι όλοι συζητούν τις χθεσινές εξελίξεις, που για άλλη μια φορά πρωταγωνίστησε ο Τριαντάφυλλος.

Από την μεριά τους ο Ηλίας Μπόγδανος κι η Καρολίνα Καλύβα ανέφεραν: «Έναν Τριαντάφυλλο να βγαίνει συνέχεια μπροστά, να δείχνεται, να κάνει… Αρνητικούρα, δεν αντέχεται αυτό. Μόνο spoil κάνει στην ομάδα. Δύο μήνες ακόμα δεν έχει καταλάβει και ακόμα υποστηρίζει ότι γίνεται επίθεση; Άντε να κοιμηθούμε να φύγει αυτή η ένταση της σημερινής ημέρας. Η μιζέρια η αρνητική, η ενέργεια. Πρώτη φορά νιώθω ότι θα την κόψω αυτήν την αρνητική ενέργεια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Φοβερό αυτό που συμβαίνει».

Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος κι ο Αλέξης Παππάς έκανα τις δικές τους συζητήσεις: «Θέλω πάρα πολύ να σπάσω το ρεκόρ των δέκα φορών. Μπορώ να φύγω με ψηλά το κεφάλι; Άντε να φύγω να ηρεμήσουν ρε φίλε. Να δω μετά με τι θα ασχολούνται. Εντάξει πια φτάνει. Πόσο λάσπη, πόσο πισώπλατη μαχαιριά;»

Δείτε το στιγμιότυπο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr