Ελίνα Ακριτίδου: Τρυφερές αδημοσίευτες φώτο με τον 15χρονο γιο της
Με αφορμή τα γενέθλιά του αλλά και της ίδιας της ηθοποιού είδαμε υπέροχες φωτογραφίες τους
Η γνωστή ηθοποιός Ελίνα Ακριτίδου δημοσίευσε στο Instagram της σπάνιες φωτογραφίες με τον 15χρονο γιο της Νικόλα.
Η Ελίνα Ακριτίδου όπως είναι γνωστό τα τελευταία 20 χρόνια είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Ρωξάνη, η οποία είναι ίδια η μαμά της, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο.
Η Ελίνα Ακριτίδου δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της και άλλο τόσο σπάνια ποστάρει στο instagram στιγμές με τα παιδιά της.
Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της και μαζί με τον γιο της που είχε και εκείνος γενέθλια και έσβησαν παρέα τα κεράκια της τούρτας.
Η Ελίνα Ακριτίδου δεν δημοσίευσε μόνο μία φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα να σβήνουν τα κεράκια στο σπίτι τους, αλλά και άλλες δύο φωτογραφίες που στη μία μαμά και γιος αγκαλιάζονται σφιχτά, ενώ στην άλλη είναι από το παρελθόν με τον γιο της σε κάποιες διακοπές τους…
«15;;;; Σας μπέρδεψα!!!! Φέτος περιμέναμε τα μεσάνυχτα για να σβήσουμε μαζί «κοινή» τούρτα με την αγάπη μου! Ο πρώτος 15 και η υποφαινόμενη… δεν είχε το 5 πουθενά!! Προς το παρόν! Του χρόνου θα το δούμε…. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για τις ατέλειωτες ευχές σας!! Με ρωτάτε τι θα κάνω για τα γενεθλιά μου!
Ότι έκανα και πέρσι!! Μία ώρα πολύ δυνατή μουσική με πολύ χορό! Τα γενεθλια πρέπει να τα γιορτάζουμε! Δυστυχώς το 15χρονο αγοράκι μου δεν θα με συνοδεύσει στον χορό!! Αλλά… και μόνη τρελαίνομαι να χορεύω!!»
- Η πτώση του οίκου των Γλύξμπουργκ: Βιασμοί, Έπσταϊν, και ο σαμάνος που επέστρεψε από τους νεκρούς κλυδωνίζουν τη Νορβηγία
- Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Κιάτο – Πειραιάς λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο
- Αίγινα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης – Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί
- Ιράκ: Ένας νεκρός και δεκατρείς τραυματίες από πυρκαγιά στο διυλιστήριο πετρελαίου Baiji
- Ο πράκτορας Στίβεν και η συνάντηση σε γνωστό εστιατόριο στον Πειραιά – Μεταμφιεσμένος έβγαζε χρήματα από ΑΤΜ ο σμήναρχος
- Ευάγγελος Βενιζέλος: Διπλό «χτύπημα» στην κυβέρνηση – «Σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον Μαρινάκη



