Οδηγώντας στον σουρεαλιστικό κόσμο του Burning Man
Τον σουρεαλιστικό κόσμο των μεταλλαγμένων οχημάτων στο φεστιβάλ Burning Man παρουσιάζει η Alexandra Lier στο λεύκωμα «Mutant Vehicles: Art on Wheels at Burning Man» μέσα από μια σειρά υψηλής ποιότητας φωτογραφιών και άλλων διαδραστικών στοιχείων
Τον σουρεαλιστικό κόσμο των μεταλλαγμένων οχημάτων στο φεστιβάλ Burning Man παρουσιάζει η Alexandra Lier στο λεύκωμα «Mutant Vehicles: Art on Wheels at Burning Man» μέσα από μια σειρά υψηλής ποιότητας φωτογραφιών και άλλων διαδραστικών στοιχείων.
Από το 2014 η γερμανίδα καλλιτέχνιδα καταγράφει ανελλιπώς το φεστιβάλ στην έρημο Black Rock Desert στην πολιτεία της Νεβάδας, αιχμαλωτίζοντας με τον φωτογραφικό φακό της τα κινούμενα έργα τέχνης και τους ευφάνταστους εφευρέτες.
«Αγαπώ τις ερήμους κι αγαπώ τα περίεργα αυτοκίνητα, οπότε ήταν ζήτημα χρόνου να έλθω σε επαφή με αυτά τα είδη και να τα κάνω το καινούργιο μου πρότζεκτ» εξομολογήθηκε η Alexandra Lier σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Οι φωτογραφίες στο «Mutant Vehicles» δημιουργούν έντονο εφέ, με τα φωτογραφικά πορτρέτα των οχημάτων να παίρνουν διαστάσεις μιας «fata morgana» ενώ αναδεικνύουν επίσης τους σχεδιαστές και κατασκευαστές τους.
Για να δώσει τη δυνατότητα μιας πιο εκ του σύνεγγυς εμπειρίας του φεστιβάλ και των οχημάτων, το λεύκωμα περιλαμβάνει ένα διαδραστικό μέρος (βίντεο, ήχος και μεγάλες εικόνες).
Οι μεγάλες εικόνες επιτρέπουν σε όσους το χαζεύουν να βυθιστούν στον κόσμο αυτών των παράξενων δημιουργημάτων, οι συνεντεύξεις τους φέρνουν πιο κοντά σε ορισμένους καλλιτέχνες και ένα βιντεοκλίπ παρέχει τη δυνατότητα βόλτας στην έρημο με ένα από τα «μεταλλαγμένα» οχήματα.
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί Ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία
- Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Πήρε το ντέρμπι στο ντεμπούτο του Κάρικ
- Φάμελλος: Η Αριστερά είναι το «εμείς» της κοινωνίας – Ο Μητσοτάκης εξασφαλίζει μόνο τα υπερκέρδη των γαλάζιων ακρίδων
- «Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θέλει τον Ντεσπόντοφ για το καλοκαίρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442