Κερδίζοντας, ωστόσο, μια δύσκολη μονομαχία και κατορθώνοντας να κάνει το 7 – 7 για τις δυο ομάδες, ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή αφιέρωση.
Μια αφιέρωση στην αγαπημένη του συμπαίκτρια, και πρώην σύντροφο, Μαριλένα Ρουμελιώτη.
Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά το αγώνισμα, ο παίκτης των κόκκινων πια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παιδιά η Μαριαλένα μου λείπει πολύ… συγνώμη».
Τότε, όλοι οι συμπαίκτες του θέλησαν να δώσουν στο σύνθημα όχι το δικό του όνομα αλλά της αντιπάλου, Μαριλένας!
Κάτι που γοήτευσε, αν μη τι άλλο, την παίκτρια των Μπλε που χαμογέλασε
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας