Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαριάνθη Κάσδαγλη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση από το Survivor

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση από το Survivor

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη ρίχνει τα βέλη της μετά την αποχώρηση από το Survivor

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε για όλους και για όλα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος…

Συγκεκριμένα η Μαριάνθη Κάσδαγλη, υποπλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα -Ιταλία και πρώην παίκτρια του «Survivor 4», μίλησε στην κάμερα του «Love It» για τις στρατηγικές και την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη που πριν αποχωρήσει είχε έναν άγριο καβγά στις κάμερες με την Νικολέτα, είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου:

«Είμαι πάρα πολύ καλά, αν και ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι. Όταν ανακοινώθηκε η αποχώρηση, εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπα πίσω μου και δεν ήξερα ότι όλοι είχαν πάει πάνω στην Ελένη. Δεν ήταν και πιο ωραία κίνηση, αλλά την καταλαβαίνω, χάρηκαν τα παιδιά που έμεινε η Ελένη – που έμεινε ένας δικός τους άνθρωπος».

Αναφορικά με τον καβγά με την Νικολέτα, η Μαριάνθη Κάσδαγλη είπε:

«Ακούω πάλι από πίσω μου να λένε τι βγήκα και είπα, αρνητικά σχόλια, και πώς θα κερδίσουμε τώρα; Η πιο προκλητική από όλους ήταν η Νικολέτα. Άρχισε να κοροϊδεύει, να λέει πράγματα για εμένα, ότι είμαι αλλού, ότι δεν επικοινωνώ. Και της λέω κανόνισε τα ματσαρίσματα που θέλεις για να βγεις έξω να χορέψεις, γιατί αυτή είναι η έννοια σου, να πάρεις τον πόντο για να χορέψεις. Θεωρώ ότι ήταν ξεκάθαρα μία στάση στρατηγικής για να ρίξουν την ψυχολογία μου».

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη σχολίασε και τα όσα είπε η Χριστίνα για την Καρολίνα και την άκομψη έκφρασή της εναντίον της Μαριάνθης.

«Εγώ δεν το άκουσα, αλλά την επόμενη μέρα την έπιασα την Καρολίνα και δεν απάντησε. Που σημαίνει ότι έχει λερωμένη τη φωλιά της».

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είπε ότι με τον Τριαντάφυλλο ήρθαν κοντά όταν σταμάτησε να του μιλάει η κόκκινη ομάδα.

«Όταν άκουσα αυτή την προσφορά του Τριαντάφυλλου να δώσει λεφτά στον Κόρο και τον Ασημακόπουλο, περισσότερο ήθελα να γελάσω παρά να θυμώσω. Είναι ένα παιδί 40 χρόνων, θα πει και τη χαζομάρα του θα πει και την αλήθεια του».

Για την επίθεση που δέχθηκε όταν δεν παραδέχτηκε ότι βρήκε κάτι στο δάσος και έφαγε η Μαριάνθη Κάσδαγλη είπε:

«Πιέστηκα ψυχολογικά, πέσαν εννέα άτομα επάνω μου. Δεν τους αφορά κάτι που εγώ βρήκα και έφαγα. Όλοι κάτι βρίσκανε. Βρήκα φρούτο στη ζούγκλα και μαζί μου ήταν ο άλλος ένας συμπαίκτης μου, ο Ασημακόπουλος και έφαγε και αυτός».

Για τον Κόρο η Μαριάνθη Κάσδαγλη είπε:

«Πατάει στην εξωτερική του εμφάνιση. Του αρέσει να μιλάει, να καυχιέται για κάποια πράγματα, για τις κατακτήσεις του, τα μπαρ που έχει δουλέψει στη Μύκονο, τα πολυτελή ταξίδια, τις βίλες διάσημων στη Μύκονο και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να κινεί και να καθοδηγεί τα νήματα».

Για τη Νικολέτα είπε:

«Δείχνει γλυκιά, αλλά δεν είναι έτσι και μου το έλεγε η Σοφία: «έχει κάνει τηλεόραση». Ο Ηλίας ξεχωρίζει σαν ψυχή και σαν άνθρωπος, αλλά θεωρώ ότι τον έχουν τραβήξει οι υπόλοιποι.

Η Καρολίνα λέει ότι είναι ακομπλεξάριστη και τέλεια και μία χαρά πατούσε πάνω στις πέτρες για να φανεί, να πάρει λίγο ύψος μπροστά μου. Βουτηγμένη στο κόμπλεξ και την ανασφάλεια είναι αυτή, παρά εγώ. Ο Παύλος είναι «μην πας για καρύδες Νικολέτα, εγώ θα σου ανοίξω την καρύδα Νικολέτα», την προσέχει πάρα πολύ. Βέβαια η Νικολέτα βγάζει και ένα υπερβολικό νάζι. Όχι μόνο στον Παύλο, γενικά στα αγόρια. Ο Παύλος είναι εκεί πίσω από τη Νικολέτα και την Καρολίνα. Η Καρολίνα είναι η πιο τεμπέλα της παρέας τη νοιάζει να κάνει την ηλιοθεραπεία της και να έχει ωραία πλάνα» είπε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό βίντεο με όλα όσα δήλωσε η Μαριάνθη Κάσδαγλη:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024