Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα στο αγώνισμα ασυλίας

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα στο αγώνισμα ασυλίας

Μπλε και Κόκκινοι παίκτες αγωνίστηκαν χθες, 5 Απριλίου για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας και οι μπλε κατάφεραν να κερδίσουν!

Μπλε και Κόκκινοι παίκτες αγωνίστηκαν χθες, 5 Απριλίου για την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας και οι μπλε κατάφεραν να κερδίσουν! Το αγώνισμα εξελίχθηκε σε γερό ντέρμπι, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να έρχονται στο 9-9. Η ομάδα τελικά που τα κατάφερε ήταν η Μπλε η οποία δεν είχε κανένα άγχος για το συμβούλιο του νησιού.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους ηττημένος παίκτες για το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Οι κόκκινοι παίκτες πέρασαν σε νέο αγώνισμα με τον Ηλία Μπόγδανο να εξασφαλίζει την ατομική ασυλία για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Μετά από μια δύσκολη ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός χθες, 5 Απριλίου ανακοίνωσε το όνομα του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση, του πρώτου μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων και… ήταν ο Τριαντάφυλλος.

Σήμερα, 6 Απριλίου έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας! Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Όπως αποκάλυψε στο twitter ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Μισθοφόρος του πρώτου Survivor ότι την Τρίτη 6/4, οι κόκκινοι θα πάρουν τη ρεβάνς.

Μάλιστα είχε τονίσει ότι τη Δευτέρα θα κέρδιζαν οι Μπλε και το spoiler του επιβεβαιώθηκε… μένει να δούμε ποιον θα δώσουν στον τάκο οι κόκκινοι!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024