Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Soo Catwoman: Η μούσα της πανκ συνεχίζει να εμπνέει τη μόδα

Soo Catwoman: Η μούσα της πανκ συνεχίζει να εμπνέει τη μόδα

Ο ιάπωνας σχεδιαστής μόδας Junya Watanabe γνωστός από τη συνεργασία του με τον οίκο Comme des Garçons χρησιμοποίησε μια ποικιλία πανκ στοιχείων στη συλλογή του, για την κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021 AW21

Ένα ποτ πουρί βασικών στοιχείων της εμφάνισης πανκ παρουσίασε ο Ιάπωνας σχεδιαστής μόδας Junya Watanabe – γνωστός μας από τη συνεργασία του με τον οίκο Comme des Garçons – ως μέρος της νέας του συλλογής για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021.

Η συλλογή παρουσίασε μια σειρά από εκκεντρικά στοιχεία εμπνευσμένα από την iconic περσόνα της Πανκ των ’70s Soo Catwoman, με κύριο σταθμό το χαρακτηριστικό της κούρεμα.

Μπουφάν bomber από νάιλον που κατέληγαν σε φορέματα, μεταξωτά φουλάρια που έβγαιναν μέσα από t-shirt και υφάσματα ντένιμ ανάμεσα σε πλισέ φούστες ήταν λίγα από τα πειράματα του σχεδιαστή, που αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στην εκπρόσωπο του Λονδρέζικου Πανκ των ’70s.

Οι δημιουργίες του εξεγείρονταν εναντίον κάθε κατηγοριοποίησης.

Αν και ήταν προφανές το ότι η κολεξιόν χρωστούσε πολλά στους χαρακτήρες του πανκ της δεκαετίας του 1970, η αναφορά σε αυτή την περίοδο ήταν περισσότερο προφανής στο hair styling των μοντέλων, καθώς πολλά από τα μοντέλα που χρησιμοποίησε ο Watanabe στην επίδειξή του ήταν ενσάρκωση της Soo Catwoman η οποία, στα μέσα της δεκαετίας του 1970, έγινε το θρυλικό πρόσωπο του λονδρέζικου πανκ.

Η παρουσία της στο χώρο μπορεί να κράτησε λίγο, αλλά από ότι φαίνεται η Soo συνεχίζει να εμπνέει μέχρι και σήμερα.

Το εκκεντρικό της κούρεμα και το στυλ που την έκαναν να ξεχωρίσει, αποτέλεσαν το εισιτήριο για να συνεχίσει να αποτελεί τη μούσα αρκετών σχεδιαστών μόδας, ακόμα και τόσες δεκαετίες μετά.

Σήμερα η Soo Catwoman, ζει στο Twickenham έχει τη δική της οικογένεια, και λογικά θα απέχει αρκετά από το εκκεντρικό στυλ των ’70s.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024