Ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται πως μετά την ατομική ασυλία που εξασφάλισε είναι απομονωμένος και ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος είναι εκνευρισμένοι μαζί του.

Ο Ντάφυ ακούγεται να λέει: «Ο James του έχει πιπιλήσει το μυαλό και ίσως σήμερα να μην αγωνιστεί ο Ηλίας»! Ο δε Αλέξης Παππάς τονίζει: «Δεν θέλει να συζητήσει μαζί μας, να μας δείξει ότι είμαστε ομάδα»!

Από την άλλη ο Ηλίας Μπόγδανος δηλώνει «εμένα αν κάποιος με ρωτήσει αν θέλω σήμερα να κερδίσουμε… με συμφέρει να χάσουμε»!

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι μετά από μια δύσκολη ψηφοφορία, ο Γιώργος Λιανός χθες, 5 Απριλίου ανακοίνωσε το όνομα του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση, του πρώτου μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων και… ήταν ο Τριαντάφυλλος.

Σήμερα, 6 Απριλίου, θα δούμε ακόμα έναν δύσκολο αγώνα ασυλίας στο survivor.

Στο δεύτερο συμβούλιο ασυλίας θα γίνει χαμός! Ο Αλέξης Παππάς ξεσπά κατά του Ηλία Μπόγδανου και του James Καφετζή!

O Αλέξης σε έντονο ύφος λέει: «Αυτοί οι δυο εγκέφαλοι να μοιράζονται απόψεις, είναι απαγορευτικό!

Ο δε Ηλίας τον παρακολουθεί άφωνος, ενώ ο James παίρνει τον λόγο και τον… αντικρούει!

«Bρίσκω αστεία όλα αυτά που λέει ο Αλέξης, όταν πάμε στον αγωνιστικό χώρο εμείς είμαστε μπλε και οι άλλοι είναι κόκκινοι» τονίζει ο James!

Και τότε ο Αλέξης Παππάς εκτός εαυτού θα πει κατά του James: «Έχει αποδεδειγμένα εμφανιστεί ως ένα μυαλό το οποίο είναι σαθρό και επικίνδυνο…»!

H ατμόσφαιρα πριν τη δεύτερη ψηφοφορία είναι ηλεκτρισμένη!

Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του survivor

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο