Ιωάννα Μαλέσκου : Το «Love it» επιστρέφει στον αέρα μετά την προληπτική καραντίνα
Ένα μέλος του συνεργείου είχε βγει θετικό στον κοροναϊό στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας
Την περασμένη εβδομάδα, ένα κρούσμα κοροναϊού σε τεχνικό του ΣΚΑΙ έβαλε τρεις εκπομπές του σταθμού σε… καραντίνα.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, λοιπόν, οι εκπομπές «Καλό Μεσημεράκι», «Super Makeover» και «Love It» βρέθηκαν ξανφικά εκτός αέρα, προκειμένου όλοι οι συντελεστές να αυτοαπομονωθούν.
Τώρα, η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της επιστρέφουν στο πλατό του ΣΚΑΙ και η μεσημεριανή εκπομπή σήμερα θα βρεθεί κανονικά στις οθόνες μας.
Μεταξύ άλλων, σήμερα αναμένεται να μιλήσει στην εκπομπή η Μαριάνθη Κάσδαγλη στην πρώτη μετά «Survivor 2021» τηλεοπτική συνέντευξή της, στην οποία θα αποκαλύψει ποιος είναι ο παίκτης που κινεί τα νήματα στους Κόκκινους, τους λόγους του καυγά της με την Νικολέτα αλλά και ποια είναι η συμπαίκτριά της που κάνει όλη μέρα ηλιοθεραπεία για να φαίνεται πιο ωραία στον φακό.
Δείτε το trailer:
- Απαγορεύσεις, AI slop και chatbots που δοξάζουν τον Χίτλερ: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στα social media φέτος
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/12): Δράση με Stoiximan GBL και Premier League
- Οι αργίες και τα τριήμερα του 2026 – Πότε πέφτει τετραήμερο
- Ελένη Παπαδοπούλου: Τα χρέη και η διαμάχη για το ακίνητο – Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του γιου της
- Η διορία για μεταγραφές εκπνέει και αυτοί είναι οι παίκτες που ίσως αλλάξουν μπασκετική στέγη το 2026
- H φωτογραφία του 2025 της UNICEF – Ένα κορίτσι στο Αφγανιστάν μελετάει στο «Κρυφό Σχολειό»


