Η νίκη της Βόρειας Μακεδονίας επί της Γερμανίας ήταν το… σοκ της αγωνιστικής! Στην κυριολεξία η επικράτηση του Δαυίδ επί του Γολιάθ με ποδοσφαιρικούς όρους.
Ήταν τόσο αναπάντεχο το διπλό, που ο Γερμανός ομοσπονδιακός προπονητής, Γιοακίμ Λεβ, δεν ήξερε τι να σχολιάσει μετά τη λήξη του ματς!
Ο Λεβ έκανε λόγο για μία ανέλπιστη επιτυχία των Βορειομακεδόνων, αλλά άρχισε τις δηλώσεις του αναρωτώμενος τι ακριβώς να τονίσει…
«Τι να πω; Είναι τεράστια η απογοήτευση. Κάναμε πολλά λάθη και το πληρώσαμε. Ο αντίπαλος μας πάλεψε και πήρε μια ανέλπιστη νίκη. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βρούμε ξανά την πορεία μας» ανέφερε ο Λεβ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η πρώτη τελετή θα πραγματοποιηθεί το 2026 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή επίσημης αναγνώρισης των κορυφαίων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου από τη FIFA
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Σωτήρη Κοντούρη από τον Παναιτωλικό, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών