Έλτον Τζον και Metallica σε μια συνεργασία που κανείς δεν περίμενε
«Έχω κάνει κάτι με τους Metallica κατά τη διάρκεια του lockdown» αποκάλυψε ο Έλτον Τζον
Τη συνεργασία του με τους Metallica ανακοίνωσε ο Έλτον Τζον. Όπως είπε ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής η συνεργασία έγινε την περίοδο της καραντίνας.
Μιλώντας με τον διάσημο βρετανό τραγουδιστή-τραγουδοποιό SG Lewis, στην εκπομπή Rocket Hour της Apple Music ο σερ Τζον είπε ότι θα ήθελε «απεγνωσμένα» να συνεργαστεί σε ένα τραγούδι μαζί του και αναφέρθηκε στην συμμετοχή καλλιτεχνών στο άλμπουμ Times του καλλιτέχνη.
What on earth could @Metallica and @eltonofficial be up to? https://t.co/EPSqWebyvj
— UltimateClassicRock (@UltClassicRock) March 28, 2021
«Θα ήταν η απόλυτη τιμή, ειλικρινά», είπε ο Lewis.
«Έχω κάνει κάτι με τους Metallica κατά τη διάρκεια του lockdown. Έχω συνεργαστεί με τους Gorillaz. Δεν έκανα δικά μου πράγματα, έκανα υπέροχα πράγματα με άλλους ανθρώπους. Θα σου δώσω το email μου για να μου στείλεις μήνυμα και θα κάνουμε κάτι μαζί, εντάξει;», αποκάλυψε σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Έλτον Τζον.
Αν και δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της συνεργασίας μεταξύ του Έλτον Τζον και των Metallica, πρόσφατα η Μάιλι Σάιρους είχε δηλώσει στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αγγλίας Capital FM ότι ο θρυλικός βρετανός μουσικός θα παίξει πιάνο στη νέα έκδοση του «Nothing Else Matters», του συγκροτήματος.
- Καιρός: Ο Ωμέγα Εμποδιστής φέρνει καιρική ηρεμία – Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Ποιος διαιτητής ορίστηκε από την UEFA για το Καϊράτ – Ολυμπιακός
- Η διπλή ζωή της «Ketamine Queen»: Τι αποκαλύπτει το BBC για την Τζασβίν Σάνγκα και τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
- Ρουμανία: Σοκαριστικό τροχαίο – Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και «απογειώθηκε»
- Ολυμπιακός: Χωρίς εκπλήξεις στην Αστάνα – Η αποστολή για το ματς με την Καϊράτ (pic)
- Κρήτη: Τι εξετάζουν οι Αρχές για την τραγωδία με τους 18 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και παιδιά



