Πολύ καλές προσπάθειες δοκίμασαν οι κριτές του MasterChef στο σημερινό Mystery Box με θέμα την ασιατική κουζίνα.
Την μάχη των dumplings κέρδισε τελικά η Μαρία η οποία είχε και πλεονεκτήματα στην δοκιμασία δημιουργικότητας.
Η Μαρία είχε το δικαίωμα να μην μαγειρέψει αλλά έτσι δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει το πλεονέκτημα ασυλίας. Σε περίπτωση που επιθυμεί να μαγειρέψει μπορεί να δώσει την δυνατότητα να μην μαγειρέψει σε κάποιον συμπαίκτη της.
Αίσθηση στο κοινό προκάλεσε η αντίδραση του Παναγιώτη Τζαμαλή ο οποίος σύμφωνα με το Twitter εξελίσσεται σε νέα… Μαρίνα.
Αντίθεση γνώμη με τους κριτές είχε ο Τζαμάλ. «Μιζέρια είναι το Μαράκι, απορώ γιατί τη βγάζουν νικήτρια κάθε φορά», δήλωσε στην κάμερα.
Ο Τζαμάλ προσπαθεί να καλύψει το κενό της Μαρίνας μου φαίνεται #MasterChefGR
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας