Κοροναϊός : Πού εντοπίζονται 1.514 τα κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Για μια ακόμα μέρα την αρνητική πρωτιά κατακτά η Αττική, η οποία καταγράφει και πάλι σχεδόν τα μισά κρούσματα της χώρας μας, ενώ ακολουθεί σταθερά η Θεσσαλονίκη
Μειωμένα κρούσματα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Συγκεκριμένα, σήμερα στην Ελλάδα καταγράφονται 1.514 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό.
Υπενθυμίζεται βέβαια, ότι κάθε Κυριακή τα κρούσματα είναι μειωμένα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, μιας και ανακοινώνονται αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν το Σάββατο, όπου τα διαγνωστικά κέντρα υπολειτουργούν. Το ίδιο συμβαίνει και τις Δευτέρες, όπου ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν την Κυριακή.
Για μια ακόμα μέρα την αρνητική πρωτιά κατακτά η Αττική, η οποία καταγράφει και πάλι σχεδόν τα μισά κρούσματα της χώρας μας, ενώ ακολουθεί σταθερά η Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, στο Λεκανοπέδιο καταγράφονται 774 κρούσματα, ενώ η συμπρωτεύουσα προσθέτει 179 νέες μολύνσεις. Στην τρίτη θέση της λίστας με τα περισσότερα κρούσματα βρίσκεται η Λάρισα με 47 μολύνσεις, ενώ η Αχαΐα, την οποία ο ιός «σφυροκοπά» καταγράφει σήμερα 36 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις.
Δείτε αναλυτικά:
- Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που πέταξαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Προβάδισμα για τους Κρητικούς (0-1), παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (vids)
- Συμμορία έκλεβε και μεταπωλούσε ΙΧ και μηχανές – Πώς δρούσε το κύκλωμα
- Υπόθεση Πελικό στην Βραζιλία: Αστυνομική επιχείρηση εναντίον δικτύων που διένειμαν βίντεο με βιασμούς
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη
- Η Τότεναμ θα πληρώσει (πολύ) ακριβά την απόλυση του Τόμας Φρανκ

