Βαγγέλης Δρίσκας : Αυτή ήταν η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πριν από 21 χρόνια!
Δείτε δίπλα σε ποιον γνωστό chef έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο!
Τα τελευταία 20 χρόνια έχει καταφέρει να περάσει το μαγειρικό του ταλέντο και στους τηλεθεατές, με τον ίδιο να είναι πλέον αρκετά αναγνωρίσιμος και αγαπητός στο κοινό το οποίο παρακολουθεί τις συνταγές τους.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας έδωσε τη νέα του συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του πορεία ως chef.
«Το 2000 δέχτηκα μια πρόταση για συμμετοχή στην εκπομπή ‘Στην κουζίνα ολοταχώς’, στο MEGA, που παρουσίαζε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ήμουν ένας από τους έξι βασικούς σεφ του μαγειρικού αυτού παιχνιδιού. Τo φθινόπωρο του 2001 βρέθηκα στην ολοκαίνουργια πρωινή ζώνη της ΕΡΤ με τη Ρίκα Βαγιάννη και την Πόπη Τσαπανίδου» είπε απαντώντας για την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση. .
«Ακολούθησε για έναν χρόνο συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη στον Alpha και το 2011 ξεκίνησα τις δικές μου εκπομπές στον ΣΚΑΙ, πρώτα με τις ‘Γεύσεις στη φύση’ για πέντε χρόνια, τα ‘1.000 μίλια γεύσεις’ για δύο σεζόν, το ‘Masterclass’ για τρία χρόνια, το ‘Κάθε μέρα chef’ στο Epsilon, το ‘My Greece’ στο Οpen για δύο σεζόν και τώρα επιστροφή με το ‘Κάθε μέρα chef’ στο Οpen, που είναι και η πιο κατασταλαγμένη εκπομπή μου πλέον, γιατί μοιράζομαι συνταγές και γνώσεις που έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας μου» συμπλήρωσε.
- ΠΑΣΟΚ για ΕΟΔΥ: Πρωτοφανές γεγονός που αναδεικνύει μια ζοφερή και σκοτεινή κατάσταση
- ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet 1-0: Δύσκολη νίκη με Μουκουντί η «Ένωση»
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Οι 6 αλλαγές στο έντυπο Ε3
- Επτά ημέρες μετά – Eπτά ερωτήματα για τον αμερικανο-ισραηλινό πόλεμο κατά του Ιράν
- Καύσιμα: Στα 2 ευρώ ήδη η βενζίνη – Και δεν είναι ο πόλεμος ο λόγος…
- Η Μέριλιν Μονρόε μισούσε τον Λόρενς Ολίβιε κι αυτός την έλεγε «σκύλα» – Δημιούργησαν μια εξαιρετική ταινία




