O διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης μας μαθαίνει τρόπους για να νηστέψουμε χωρίς να πάρουμε κιλά μέσα στη Σαρακοστή.
Τον τρόπο να νηστέψει κάποιος χωρίς να πάρει κιλά, καλύπτοντας παράλληλα και όλες τις διατροφικές ανάγκες του οργανισμού έδειξε ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης στις Roomies.
Τα αμινοξέα που λείπουν από τη ζωτική πρωτεϊνη μπορεί κανείς να βρει στα όσπρια και στην κινόα όπως είπε. Αν κάποιος δεν μπορεί να φάει όσπρια, οι επιλογές είναι λιγοστές.
Τα θαλασσινά, γαρίδες, καλαμάρι και χταπόδι σε ψητή ή βραστή μορφή μπορεί να παίξει βασικό ρόλο στη νηστεία.
Σχετικά με τα γλυκά, η μαύρη σοκολάτα και οι κουβερτούρες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions