Ολυμπιακός : Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αρέσει στους Πειραιώτες
Η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να αποτελεί έναν από τους παίκτες που αρέσουν στους Πειραιώτες
Δεν είναι μυστικό. Ο Ολυμπιακός κινείται στη μεταγραφική αγορά, με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν.
Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποφασίσει να αλλάξουν τελείως την εικόνα τους και να επενδύσουν από τώρα στους παίκτες που θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της νέας ομάδας.
Η απόκτηση ενός σούτινγκ γκαρντ αποτελεί βασική προτεραιότητα.
Και το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί ένα από τα πρώτα (αν όχι το πρώτο) στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα και των Πειραιωτών.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.