Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Αναζητά μια νίκη γοήτρου κόντρα στη Ζενίτ

Ολυμπιακός : Αναζητά μια νίκη γοήτρου κόντρα στη Ζενίτ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τη Ζενίτ για την 29η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και να κάνει το 2/2 με τους Ρώσους

Ο Ολυμπιακός, μία εβδομάδα περίπου μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, όπου έσπασε το αρνητικό σερί 7 ηττών στην Euroleague, υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Ζενίτ με σκοπό να κάνει το 2/2 απέναντι στους Ρώσους, αλλά και να συνεχίσει με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να πλασαριστούν όσο ψηλότερα γίνεται, παρά το γεγονός πως δεν έχουν ελπίδες για πρόκριση στην οκτάδα, και γι’ αυτόν το λόγο ψάχνουν νίκη για να αποδείξουν ότι το αρνητικό σερί έλαβε τέλος.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μια ομάδα οργανωμένη, που κυνηγά ακόμη και την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας και καίγεται για νίκη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Παπανικολάου (σήμερα θα χειρουργηθεί) και Μάρτιν, ενώ αμφίβολος είναι ο Χαραλαμπόπουλος, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Για τους φιλοξενούμενους, επιστρέφει εκτός απροόπτου ο Γκουντάιτις, ενώ αμφίβολος είναι ο Κέισι Ρίβερς.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας, καθώς οι 9 από τις 16 έως τώρα νίκες της είναι μακριά από την Πετρούπολη.

Ο Ολυμπιακός στη Ρωσία στον πρώτο γύρο είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο διπλό με 75-68, που τότε τον είχε βάλει για τα καλά στη μάχη της οκτάδας, πριν βέβαια ακολουθήσει το αρνητικό ρεκόρ με τις 7 σερί ήττες.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Χιου Τεπερνιέ (Γαλλία).

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024