Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της Euroleague, Ζόρντι Μπερτομέου και με την ευκαιρία της επίσκεψής του αναμένεται να βρεθεί και στα γήπεδα των δύο ελληνικών ομάδων της διοργάνωσης.
Ο Μπερτομέου κάνει συχνές επισκέψεις σε όλες τις πόλεις τις τελευταίες μέρες προκειμένου να συζητήσει με τους παράγοντες των συλλόγων θέματα οικονομικής φύσεως και το τελευταίο διήμερο ήρθε στην Αθήνα για να τα πει από κοντά με τους ιθύνοντες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
Ο ισχυρός άνδρας της Euroleague θα βρεθεί απόψε στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ αύριο αναμένεται να είναι και στο ΣΕΦ για να δει από κοντά το Ολυμπιακός – Ζενίτ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.