Σε εξέλιξη συγκέντρωση για τον Κουφοντίνα
Ήδη, με εντολή της Αστυνομίας έχει κλείσει ο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα.
Συγκέντρωση υπέρ του απεργού πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Ήδη, με εντολή της Αστυνομίας έχει κλείσει ο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα.
Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας κάνει απεργία πείνας για περισσότερες από 50 ημέρες, ενώ συνεχείς είναι οι συγκεντρώσεις με κύριο σύνθημα «να μην επιτρέψουν νεκρό απεργό πείνας».
Στο θέμα της απεργίας πείνας την οποία έχει ξεκινήσει ο Δημήτρης Κουφοντίνας αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σημειώνοντας ότι ότι καταδικασμένος για 11 δολοφονίες ζητά προνομιακή μεταχείριση.
Η κ. Πελώνη υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας εκβιάζει με την απεργία πείνας που επέλεξε ενώ πρόσθεσε ότι ποτέ δεν προσέφυγε στα δικαστήρια.
- Άννα Φόνσου: «Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη την πρόδωσαν τα πόδια της»
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)






