Σταμάτης Γαρδέλης : Δέχθηκα παρενοχλήσεις που έφταναν σε σημείο εκβιασμού και βιασμού
«Δέχθηκα πολλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αλλά τις διαχειρίστηκα και πλήρωσα στο ακέραιο τις συνέπειες των παρενοχλήσεων που έφταναν σε σημείο βιασμού και εκβιασμού, αλλά δεν το μετανιώνω, είναι θέμα επιλογής. Οι επιλογές και οι κινήσεις μας χαρακτηρίζουν τον καθένα»
Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε ανοιχτά για το κύμα αποκαλύψεων στον χώρο του θεάματος.
Σε συνέντευξή του στο «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού, ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως «θα ήταν ψέματα αν έλεγα ότι δεν έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση».
«Δέχθηκα πολλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αλλά τις διαχειρίστηκα και πλήρωσα στο ακέραιο τις συνέπειες των παρενοχλήσεων που έφταναν σε σημείο βιασμού και εκβιασμού, αλλά δεν το μετανιώνω, είναι θέμα επιλογής. Οι επιλογές και οι κινήσεις μας χαρακτηρίζουν τον καθένα» ανέφερε.
Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε πως έχει δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες.
- Shein, Temu: Το μεγάλο… κόλπο με το χαράτσι των 3 ευρώ στα δέματα από Κίνα
- Τσαγκαράκης: Νέες καταγγελίες για τον γκαλερίστα – «Είδα τα κοσμήματα να πωλούνται σε άλλη τιμή»
- «Φρικτή αλλά αστεία» – Μια αποκάλυψη της Λάιζα Μινέλι για τη μητέρα της, Τζούντι Γκάρλαντ
- Γιάννης Παναγόπουλος: Στο αρχείο η δικογραφία για το πόθεν έσχες
- Φονικές πλημμύρες στο Ομάν: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε 24 ώρες
- Νέα άνοδος στην τιμή του πετρελαίου μετά το τελεσίγραφο Τραμπ σε Ιράν


