Η Μισέλ Φάιφερ αποκάλυψε την παρενόχληση που βίωσε στα 20 της χρόνια
Πριν από ένα χρόνο περίπου, η Μισέλ Φάιφερ είχε αναφερθεί σε κάποια περιστατικά παρενόχλησης που βίωσε στα 20 της, τα οποία τότε τα «έκλεισε σε ένα συρτάρι» γιατί δεν ήθελε να πιστέψει αυτό που της είχε συμβεί.
Πριν από ένα χρόνο περίπου, η Μισέλ Φάιφερ είχε αναφερθεί σε κάποια περιστατικά παρενόχλησης που βίωσε στα 20 της, τα οποία τότε τα «έκλεισε σε ένα συρτάρι» γιατί δεν ήθελε να πιστέψει αυτό που της είχε συμβεί.
Χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες η ηθοποιός σκιαγράφησε για ένα «υψηλόβαθμο πρόσωπο της κινηματογραφικής βιομηχανίας» που της συμπεριφέρθηκε με απρέπεια όταν ήταν μόλις 20 χρόνων.
Είπε συγκεκριμένα η Μισέλ Φάιφερ:
«Στην αρχή σκέφτηκα: «Εγώ δεν βίωσα ποτέ κάτι τέτοιο», αλλά όταν άρχισα να γυρίζω πίσω στον χρόνο σκέφτηκα: «Λοιπόν, πραγματικά, υπήρξε μια φορά»»
Η 62χρονη ηθοποιός αρχικά κατηγόρησε τον εαυτό της.
«Υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να περάσεις -άρνηση, αυτοενοχοποίηση, δεν έπρεπε να φορέσω αυτό το φόρεμα, έπρεπε να ξέρω. Το βλέπεις μέσα από έναν μεγάλο φακό και μετά σκέφτεσαι: «Πω, Πω ήμουν παιδί»», είπε η Φάιφερ.
«Υπήρχαν ορισμένες καταστάσεις που δεν ήταν καλές».
- Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρός ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην περιοχή Ήφαιστος
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαρέ
- ΣΥΡΙΖΑ: Απαιτούμε πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας στη Χίο
- Τζέφρι Έπσταϊν: Αποκαλύψεις «φωτιά» για την ενίσχυση ευρωπαϊκών ακροδεξιών κομμάτων
- Ο άνθρωπος που οραματίστηκε τη νύχτα και όρισε τη διασκέδαση για τέσσερις δεκαετίες: Ο «θρύλος» Λάκης Ραπτάκης δεν μένει πια εδώ
- Η σύλληψη Σμήναρχου για κατασκοπεία, το ΝΑΤΟ και οι υπαινιγμοί Δένδια στη Βουλή




