Ολυμπιακός – Άρης : Αναγκαστική αλλαγή ο Βρουσάι, αποχώρησε με φορείο
Ο Μάριος Βρουσάι χτύπησε στο γόνατο και βγήκε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να μπαίνει στη θέση του.
Πλήγμα για τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με τον Άρη και λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, με τον Μάριο Βρουσάι να τραυματίζεται και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 25′, ενώ στην πρώτη εκτίμηση που έγινε υπάρχει ανησυχία για πρόβλημα στους συνδέσμους.
Ο νεαρός εξτρέμ των ερυθρόλευκων χτύπησε στο γόνατο σε μια φάση με τον Σούντγκρεν, με το ριπλέι του συνδρομητικού καναλιού να δείχνει πως «κόλλησε» το πόδι του στο έδαφος. Ο Χρήστος Θέος αμέσως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, όμως ο Βρουσάι ήταν αδύνατον να συνεχίσει στο ματς και αποχώρησε μάλιστα με φορείο από το γήπεδο.
Στη θέση του νεαρού πέρασε ο Ματιέ Βαλμπουενά στο παιχνίδι, ενώ θα πάει άμεσα για ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη ο εξτρέμ των Πειραιωτών.
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Αναστασίου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση – Kάθε ματς είναι κρίσιμο»
- Χιούλμαντ ενόψει Ολυμπιακού: «Θα είναι ένας σκληρός αγώνας»
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442