Το πρωί της Τετάρτης ο Έντουαρντ Στέργιου μίλησε στην κάμερα της εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτόν και νικήτρια του GNTM.
«Του Αγίου Βαλεντίνου δεν γιορτάζω δυστυχώς. Για να γιορτάσω του Αγίου Βαλεντίνου σημαίνει ότι από ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα, το οποίο δεν το έχω. Είμαι μόνος μου. Δεν ήμουν χέρι – χέρι με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Είχαμε πάει μια φιλική βόλτα. Δεν έγινε τίποτα. Ήταν μια φιλική βόλτα.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έντουαρντ Στεργίου και έβαλε τέλος στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας