Σάλεμ : Μουσείο ενημερώνει τους επισκέπτες του για τα αίσχη του Μεσαίωνα και το κυνήγι των μαγισσών
Το μουσείο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, κάθε μέρα εκτός από την ημέρα των Ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τον Ιανουάριο για αρκετές εβδομάδες
Το Μουσείο Μαγισσών του Σάλεμ, εξετάζει ένα από τα πιο ιδιαίτερα και συναισθηματικά γεγονότα στην Αμερικανική Ιστορία… τις δίκες των μαγισσών του Salem του 1692.
Το πρόγραμμα του μουσείου
Το μουσείο αποτελείται από δύο παρουσιάσεις. Η πρώτη παρουσίαση δίνει μια συναρπαστική ματιά στα γεγονότα του 1692. Οι επισκέπτες βιώνουν το δράμα αυτής της σκοτεινής εποχής, αν και δεκατρία σκηνικά, με φιγούρες, φωτισμό και αφήγηση, καθώς είναι μάρτυρες στον ιστό των ψεμάτων και της ίντριγκας που οδηγούσε στο κυνήγι των μαγισσών.
Η δεύτερη έκθεση, Witches: Evolving Perceptions, είναι μια περιοδεία με καθοδήγηση από το προσωπικό που εστιάζει στο νόημα πίσω από τη λέξη μάγισσα και την εξέλιξη της εικόνας της μάγισσας με την πάροδο του χρόνου.
Αυτή η παρουσίαση επικεντρώνεται στις ευρωπαϊκές δίκες ενάντια των μαγισσών και το ιστορικό που οδηγεί στις δίκες του Salem. Επιπλέον, αυτή η παρουσίαση συζητά την εμφάνιση της στερεοτυπικής μάγισσας και το τρομακτικό φαινόμενο του κυνηγιού.
Το μουσείο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, κάθε μέρα εκτός από την ημέρα των Ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τον Ιανουάριο για αρκετές εβδομάδες.
Οι παρουσιάσεις προσφέρονται κάθε μισή ώρα από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., με παρατεταμένες ώρες τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Οκτώβριο.
Φώτο
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
- Φήμες για παράλληλη σχέση του Εμπαπέ με ηθοποιό και influencer
- Ο σκύλος σας δείχνει ότι δεν κουράζεται ποτέ – Δεν μπορείτε να φανταστείτε που οφείλεται
- Κρήτη: Ξεκινά η δίκη για τον φρικτό θάνατο του 3χρονου Άγγελου
- Νησί Χαργκ: Γιατί μία επίθεση Τραμπ θα μπορούσε να χειροτερεύσει την πετρελαϊκή κρίση
- Έπος: Ο Γιούρτσεβεν έβαλε… αυτοκαλάθι στο ματς των Γουόριορς (vid)
- Πασχάλης: «Περιμένουμε μεγάλες ανατροπές με την εξωσυζυγική συνεύρεση που είχα και το παιδί»
- Το Νερό ως οικονομικός παράγοντας: Η στρατηγική μετάβαση στη βιώσιμη ανάπτυξη
- Σύλληψη 45χρονου για τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442