Μάρθα Στιούαρτ: «Λούζει» τα σκυλιά της με διαμάντια
Η Μάρθα Στιούαρτ σίγουρα απολαμβάνει να κακομαθαίνει τα κουτάβια της.
Η Μάρθα Στιούαρτ σίγουρα απολαμβάνει να κακομαθαίνει τα σκυλιά της.
Η 79χρονη διάσημη σεφ και επιτυχημένη επιχειρηματίας, στράφηκε στο Instagram για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις νέες λιχουδιές που λανσάρει η εταιρεία της – αλλά ένας από τους θαυμαστές της, δεν μπορούσε παρά να ρωτήσει για τα εντυπωσιακά κολάρα που κοσμούσαν το λαιμό των γαλλικών μπουλντόγκ της, Crème Brûlée και Bête Noire.
«Τι είναι αυτά τα όμορφα κοσμήματα που φορούν τα κορίτσια;», ρώτησε ένας από τους followers της Στιούαρτ.
«Van Cleef ή Cartier δεν θυμάμαι!!», απάντησε αποστομωτικά η Μάρθα Στιούαρτ.
Αν και κανένα από τα συγκεκριμένα brands πολυτελείας δεν πωλεί επί του παρόντος περιλαίμια σκύλων, παρόμοια κολιέ με διαμάντια κοστίζουν εύκολα δεκάδες ή ακόμη και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.
Η Μάρθα Στιούαρτ ωστόσο δεν είναι η μόνη που πληρώνει αδρά για την εμφάνιση των σκυλιών της.
Τόσο η Αριάνα Γκράντε όσο και η Πριγιάνκα Τσόπα, βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους με ένα δερμάτινο κολάρο των Tiffany & Co. αξίας 275 δολαρίων, ενώ το τσιουάουα της ινδής σταρ ταξιδεύει πάντα μέσα σε μία tote τσάντα από τον οίκο Goyard αξίας 2.000 δολαρίων.
- «Τα λεφτά τον σκότωσαν» – Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο
- Θα μπορούσε να είναι ο… Ρόκι Φέρντιναντ – Η πυγμαχία, ο Τζόσουα και… 100 εκατ. λίρες
- Μετανάστευση: Σύγκρουση δύο κόσμων στην Ευρώπη – Οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…
- Ο Τραμπ οδεύει προς επίσημη άρση των περιορισμών για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
- Μεξικό: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από έκρηξη αγωγού πετρελαίου



