Η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου εκτός από μοντέλο, influencer και παίκτρια του Survivor είναι και επαγγελματίας ηθοποιός σε βίντεο κλιπ. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής, το «Πρωινό», η Mariposa έχει εμφανιστεί συνολικά σε εννέα βίντεο κλιπ γνωστών καλλιτεχνών.
Ένα από τα κομμάτια ήταν το Mariposa του ράπερ Dirty Harry, ενώ όπως αποκάλυψε και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο ίδιος είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα βίντεο μαζί της για το τραγούδι του Θανάση Βασιλάκου «Θα Σέβεσαι».
Αυτά είναι μερικά από τα βίντεο κλιπ που θα δεις την Έλενα Κρεμλίδου:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.