Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τη Νόριτς ο Δημήτρης Γιαννούλης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας πως ένα όνειρό του έγινε πραγματικότητα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στη Νόριτς. Ήταν το όνειρό μου να αγωνιστώ σε μια αγγλική ομάδα και τώρα αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ήταν πολύ έντονες οι τελευταίες ημέρες, αλλά είμαι εδώ και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες.
Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν γρήγορο παίκτη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Μου αρέσει το στυλ που παίζει η Νόριτς και ελπίζω να προσαρμοστώ και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Premier League», υποστήριξε ο διεθνής αμυντικός.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.