Η ενδεκάδα της ΑΕΚ – Στον πάγκο ο Μάνταλος, βασικός ο Μαχαίρας
Στον πάγκο άφησε τον Πέτρο Μάνταλο ο Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Άρη στο οποίο ξεκινά βασικός ο Θεοδόσης Μαχαίρας
Μία πολύ μεγάλη έκπληξη έχει η ενδεκάδα της ΑΕΚ που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Άρη. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» άφησε στον πάγκο τον Πέτρο Μάνταλο και ξεκινάει τον Θεοδόση Μαχαίρα στην αρχική ενδεκάδα.
Ο Ανδαλουσιανός παρατάσσει την Ένωση με 4-3-3 και τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπακάκης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου και Λόπες θα είναι στην άμυνα με τους Σιμόες, Γαλανόπουλο και Κρίστιτσιτς να αποτελούν την τριάδα στα χαφ. Λιβάι Γκαρσία, Μαχαίρας με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή είναι η τριάδα της ΑΕΚ στην επίθεση.
Στον πάγκο: Τσιντώτας, Λάτσι, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Σάκχοφ, Λιβάγια, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα.
Αναλυτικά:
Οι 11 του Μανόλο Χιμένεθ για τον εξ αναβολής αγώνα με τον Άρη?⚫️
#arisaek #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr #slgrinterwettenPosted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Thursday, January 14, 2021
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442