Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Στην αποκάλυψη πως η Ρόμα είχε συμφωνήσει με την Τσέλσι για την πώληση του Φρανσέσκο Τότι προχώρησε ο Αντόνιο Κασάνο!
Ο 38χρονος δήλωσε πως οι Τζιαλορόσι τα είχαν βρει σε όλα με τους «μπλε» το 2004, αλλά ο Τότι δήλωσε αιώνια πιστός στην αγαπημένη του ομάδα.
«Είχε συμφωνήσει ο Μπαλντίνι με την Τσέλσι για την πώληση του Τότι όταν εγώ είχα επιστρέψει πλέον στη δουλειά με την ομάδα μετά από τα καλά παιχνίδια που έκανα στο Euro 2004.
Ο Τότι δεν το ήξερε καν ότι είχε συμβεί αυτό πίσω από την πλάτη του με την Τσέλσι και όταν το έμαθε τότε άρχισαν και τα προβλήματα…» ήταν τα λόγια του άλλοτε Ιταλού στράικερ για τον θρύλο των «τζιαλορόσι».
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.