Αμάρυνθος : Ερωτηματικά για τη μοιραία βουτιά του 24χρονου για τον σταυρό
Κάτοικοι στην Αμάρυνθο κάνουν λόγο για τελετή που δεν έπρεπε να γίνει, ενώ παραμένει άγνωστο το μυστηριώδες πρόσωπο που πέταξε τον αυτοσχέδιο σταυρό
Κάτοικοι στην Αμάρυνθο κάνουν λόγο για τελετή που δεν έπρεπε να γίνει, ενώ παραμένει άγνωστο το μυστηριώδες πρόσωπο που πέταξε τον αυτοσχέδιο σταυρό.
Στο βίντεο φαίνεται ο σταυρός που πέφτει στη θάλασσα στην Αμάρυνθο, την ημέρα των Θεοφανίων. Ένας από τους κολυμβητές φαίνεται πως τον πιάνει και τον υψώνει για να τον δουν οι παρευρισκόμενοι, χωρίς να γνωρίζει πως ο 24χρονος που ήταν δίπλα του χτύπησε σοβαρά στον αυχένα.
Η βουτιά αυτή σημάδεψε για πάντα τον 24χρονο και τώρα δίνει μάχη στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να κρατηθεί στη ζωή.
Ποιος πέταξε όμως τον σταυρό και πως γνώριζαν οι συγκεντρωμένοι πως θα γίνει τελετή στην Αμάρυνθο;
To MEGA συνάντησε τον ιερέα Ιωάννη Μπαραμπούτη, εφημέριο του ναού της Ευαγγελίστριας, που τόνισε πως κανένας ιερέας δεν ήταν στο σημείο για να τελέσει τον καθαγιασμό των υδάτων και κανείς δεν έψαλε το «εν Ιορδανή βαφτιζομένου σου Κύριε».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που οργάνωσε τον «μαϊμού» εορτασμό και πέταξε τον αυτοσχέδιο σταυρό στην Αμάρυνθο είναι γνωστός στις Αρχές.
Συγκινεί ο αδελφός του 24χρονου
Ο αδελφός του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκινεί. Ευχαριστεί για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται και βρίσκει κουράγιο για να απευθυνθεί στον ίδιο του τον αδελφό.
«Αδερφέ μου είσαι ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξης μου και το Καμάρι Μου!
Πάλεψε για Χάρη μου όπως παλεύω κι εγώ για Σένα τόσους Μήνες!
Είσαι η Ζωή Μου Ολη, Είσαι τα Πάντα Μου. Σ’αγαπώ!!»
Ο 24χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση.
- Η Ταϊβάν δεσμεύεται να υπερασπιστεί την κυριαρχία της μετά τις στρατιωτικές ασκήσεις της Κίνας
- Εισβολές και ναρκοτρομοκρατία: Πώς η «έκτακτη ανάγκη» έγινε η καραμέλα του Τραμπ για την επέκταση της εξουσίας του
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)














































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442