Ο προπονητής των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς, πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο Καπιτώλιο, στην Ουάσινγκτον, δείχνοντας το μεγάλο προβληματισμό του για τη χώρα.
Ο αμερικανός τεχνικός τόνισε πως, αν είχαν εισβάλει μαύροι στο Καπιτώλιο, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ενώ ανέφερε πως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.
Οι δηλώσεις του Ντοκ Ρίβερς:
«Θα το πω, επειδή νομίζω πως πολλοί θέλουν να ρωτήσουν το ίδιο. Φαντάζεστε τι θα είχε συμβεί σήμερα αν είχαν εισβάλει μαύροι στο Καπιτώλιο; Για εμένα αυτή είναι μια εικόνα που ισούται με χίλιες λέξεις, για όλους εμάς να τη χρησιμοποιήσουμε».
«Could you imagine today, if those were all Black people storming the Capitol, and what would have happened?»
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.