Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Ο Μαρτίνς δίνει φανέλα βασικού στους Βαλμπουενά και Μασούρα, αφήνοντας στον πάγκο τους Φορτούνη και Βρουσάι. Αναλυτικά οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού για το ματς της Τρίπολης.
Ο Ολυμπιακός στις 19:30 θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 15η αγωνιστική της Superleague, με στόχο να πετύχει μια ακόμα νίκη και να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Μαρτίνς αποφάσισε να παρατάξει τον Ολυμπιακό με δύο αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών δίνει φανέλα βασικού στους Μασούρα και Βαλμπουενά, που αγωνίστηκαν ως αλλαγή στον αγώνα με την Ενωση και αφήνει στον πάγκο τους Βρουσάι και Φορτούνη.
Ετσι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζοσέ Σα, δεξιά θα είναι ο Ραφίνια, αριστερά ο Χολέμπας και στο κέντρο της άμυνας οι Σεμέδο και Μπα.
Μπροστά τους θα πάρουν θέση ο Εμβιλά με τον Καμαρά, με τον Βαλμπουενά ως «10άρι» και τους Μασούρα – Μπρούμα στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και να… βομβαρδίζει τα αντίπαλα δίχτυα.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».