Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησαν ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος όπου βρέθηκαν σε αντιπαράθεση για τον εμβολιασμό των πολιτικών και κυβερνητικών στελεχών.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημητρίου, το παράδειγμα υπάρχει και το μήνυμα δόθηκε από την πολιτεία. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην ενός, έδωσαν το παράδειγμα στο λαό για να εμβολιαστεί. Οι εμβολιασμοί των πολιτών θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο.
Το σημαντικό για τον κ. Παπαδημητρίου, είναι να εμβολιαστούν οι ένοπλες δυνάμεις και η αστυνομία μαζί με τους υγειονομικούς.
Για την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο δημόσιος εμβολιασμός των πολιτικών αρχηγών αποτελεί επικοινωνιακή εκμετάλλευση, ο κ. Παπαδημητρίου δήλωσε πως είναι ακατανόητη.
«Το σημαντικό τώρα, είναι ότι μπαίνουμε σε μια άλλη φάση της πανδημίας με όπλο το εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο κ. Φάμελλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παραβίασε τη λίστα των υγειονομικών που είχαν προτεραιότητα στο εμβόλιο για να πάρουν τη θέση τους κυβερνητικά στελέχη.
«Υπήρξε μια προσβολή στο πρόγραμμα εμβολιασμού και στους υγειονομικούς και αυτό το έκανε η κυβέρνηση», είπε σχετικά.
Η τοποθέτηση αυτή δε βρήκε σύμφωνο τον κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Φάμελλο για ψευδείς ειδήσεις.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.