Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχέση και γιορτές : Τι να κάνετε τα Χριστούγεννα για να περάσετε τέλεια

Σχέση και γιορτές : Τι να κάνετε τα Χριστούγεννα για να περάσετε τέλεια

Όλο και κάτι θα σκεφτείτε, άλλωστε το ότι έχουμε διαφορετικά Χριστούγεννα φέτος δε σημαίνει και μηδενική καλοπέραση

Ναι τα φετινά Χριστούγεννα είναι ξεχωριστά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι να περάσετε καλά.

Ξεκινήστε το πρωινό

Με ένα υπέροχο… πρωινό! Είπαμε, η μέρα είναι γιορτινή και δε χωράνε δίαιτες και ημίμετρα. Φτιάξτε pancakes, ομελέτες, πιείτε το καφεδάκι σας, και στη συνέχεια βάλτε ένα σταθμό που παίζει αποκλειστικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Πας στοίχημα ότι θα μπείτε αμέσως στο κλίμα; Γιατί η αλήθεια είναι, ότι όπως όλοι μας, μάλλον δεν έχετε νιώσει ακόμα τα Χριστούγεννα και πολύ!

Αποφασίστε το εορταστικό μενού:

Μπορεί να το θεωρείς αστείο, αλλά θέλει το χρόνο του και ιδίως την προσοχή σου. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι το φαγητό, αλλά η διαδικασία της προετοιμασίας. Η οποία θα γίνει από κοινού, μαζί με μουσικούλα, μην το ξεχνάμε αυτό, και ίσως και… ένα ποτήρι κρασί! Για το καλό.

Η ώρα του γεύματος:

Δεν έχει σημασία τι θα φάτε, ή πόσο. Σημασία έχει να γίνει με κάθε επισημότητα. Βγάλε τα πιο ωραία σου σερβίτσια, αυτά που η μαμά σου ίσως κρατούσε για μία ιδιαίτερη περίσταση-ανοίξτε το καλύτερό σας κρασί, ανάψτε και κεριά για έξτρα ρομαντισμό και απολαύστε τα υπέροχα εδέσματα που με τόσο κόπο ετοιμάσατε.

Αποφύγετε τις συζητήσεις για την πανδημία και την κατάσταση-είπαμε να περάσετε καλά όχι να φτάσετε ένα βήμα πριν την αυτοχειρία- και κάντε σχέδια για το μέλλον. Ένα ταξίδι, μία αγορά, κάτι τελοσπάντων…

Και αφού το γεύμα ολοκληρωθεί…

Σε περίπτωση που είστε σινεφίλ, δεν υπάρχει πιο κατάλληλη ευκαιρία από έναν μαραθώνιο ταινιών. Θέλετε αποκλειστικά χριστουγεννιάτικες; Θέλετε τριλογίες;

Θέλετε ακόμα περισσότερες όπως τα Star Wars ή τα Harry Potter; Χουχουλιάστε στον καναπέ, ανάψτε και το τζάκι-αν έχετε αν δεν έχετε ανάψτε σόμπα δεν θα τα χαλάσουμε εκεί- και αφεθείτε στην κινηματογραφική μαγεία!

Το απόλυτο κλείσιμο της ημέρας…

Ε τι, λίγο εορταστικό σεξ δεν θα κάνετε; Εντάξει η πανδημία και τα γεγονότα πιθανότατα να μας έχουν ρίξει την ψυχολογία, αλλά δεν θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε.

Σύμφωνα με το queen.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024