ΟΑΚΑ : Ξεκινούν εργασίες ανακατασκευής – Αλλαγή έδρας για την ΑΕΚ στο ματς με Βόλο
Η ΑΕΚ θα αλλάξει έδρα στο ματς με το Βόλο, καθώς οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να γίνει ολική ανακατασκευή στο τραγικό χορτάρι του ΟΑΚΑ
Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό έχει οδηγήσει τους Κιτρινόμαυρους στο να εξετάζουν το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για το ματς με το Βόλο.
Το πολύ κακό χορτάρι έχει προβληματίσει και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έδωσε εντολή να ξεκινήσουν το ξήλωμα και την ολική ανακατασκευή.
Μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές για την έδρα του ματς με το Βόλο, με πρώτη επιλογή για την ΑΕΚ να είναι το γήπεδο της Ριζούπολης.
Πιθανότατα, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στη Ριζούπολη και τον Παναιτωλικό, στις 6 Ιανουαρίου, ώστε να προλάβουν να γίνουν τα έργα στο ΟΑΚΑ και να γίνει το ΑΕΚ – Ατρόμητος, στις 18 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως και τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς της σεζόν.
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Βόλο (pic)
- Ποια Ελληνικά Online Live Καζίνο Προσφέρουν το Καλύτερο Cross-Device Syncing;
- Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει – Μύδροι κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά

