Σε τραγική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ
Για άλλη μία φορά το «Σπύρος Λούης» θύμιζε οτιδήποτε άλλο εκτός ποδοσφαιρικό τερέν.
Σε ακόμη ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ο αρνητικός πρωταγωνιστής είναι ο αγωνιστικός χώρος. Ο χλοοτάπητας είναι σε κακή κατάσταση και δεν επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να αλλάξουν δεύτερη πάσα.
Σε κάθε σπριντ σηκώνονται κομμάτια του χόρτου στον αέρα, ενώ σε άλλα σημεία δεν υπάρχει δέσιμο με το χώμα. Εκτός από το πρακτικό κομμάτι, οι παίκτες κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να τραυματιστούν σε αυτό το τερέν.
Είναι ντροπή για τη μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της χώρας να βρίσκεται σε αυτό το χάλι. Ειδικά όταν υποτίθεται ότι το ΟΑΚΑ έκλεισε πριν λίγο καιρό για εργασίες συντήρησης. Για δεύτερη φορά στη διάρκεια του φθινοπώρου, μετά τον Σεπτέμβριο.
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442