Βίλας Μπόας : «Δυνατός ο Ολυμπιακός, η τελευταία μας ευκαιρία αυτό το ματς»
Δυνατό και έμπειρο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Βίλας Μπόας, ενώ επισήμανε πως ο αγώνας με τους «ερυθρόλευκους» πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία της Μαρσέιγ.
Στην «υποχρέωση» που έχει η Μαρσέιγ να κερδίσει την Τρίτη απέναντι στον Ολυμπιακό στάθηκε ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους» είναι η τελευταία τους ευκαιρία εάν θέλουν να συνεχίσουν στην Ευρώπη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός πρόκειται για μια πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα.
«Ελπίζω να έχουμε το ίδιο επιθετικό πρόσωπο που δείξαμε και απέναντι στη Ναντ. Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο και το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο. Όμως στο ματς πρωταθλήματος είχαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε ως παράδειγμα. Ελπίζω να είναι ένα παιχνίδι ορόσημο για μας. Θέλουμε πολύ τη νίκη», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος προπονητής.
Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλός αντίπαλος, με εμπειρία στην Ευρώπη. Θεωρώ πως είναι πολύ δυνατός, ακόμη και χωρίς τον Βαλμπουενά κρατά καλά. Ο Ματιέ είναι ο οργανωτής τους. Έχουν γρήγορους παίκτες στις πτέρυγες και έναν πολύ καλό φορ, τον Ελ Αραμπί. Θα είναι ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, η τελευταία μας ευκαιρία να συνεχίσουμε στην Ευρώπη».
Για το αγωνιστικό του πλάνο αρκέστηκε να δηλώσει: «Δεν έχω πρόθεση να κάνω πολλές αλλαγές. Η κόπωση υπάρχει, αλλά πιστεύουμε στον τρόπο που δουλεύουμε. Η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις. Ο Σακάι θα είναι διαθέσιμος, όπως και ο Άλβαρο».
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442