Η προγραμματισμένη είσοδος του Κόμπι Μπράιαντ, αλλά και άλλων θρύλων του ΝΒΑ στο Hall of Fame είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο ορίστηκε νέα ημερομηνία.
Η τελετή, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 13-15 Μαΐου, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες με τον κορωνοϊό.
Εκτός του Κόμπι, εκείνο το τριήμερο θα μπουν στο Hall of Fame και δύο ακόμα σπουδαίοι NBAers. Πρόκειται για τους Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Γκαρνέτ.
Μέλη της ίδιας τάξης εισόδου είναι επίσης η άλλοτε σπουδαία παίκτρια του WNBA, Ταμίκα Κάτσινγκς, αλλά και ο άλλοτε γενικός γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, που έφυγε από τη ζωή το 2018.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα στο Περιστέρι και ο τεχνικός του Ατρόμητου, Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τους «ερυθρόλευκους» και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Δέκα ημέρες πριν παίξει με τον Ολυμπιακό στο Champions League, η Λεβερκούζεν πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της φέτος, χάνοντας με 1-4 στην έδρα της από τη Στουτγκάρδη στην Bundesliga.