Σαντορίνη : Φωτιά σε ξενοδοχείο – Νεκρός ο ιδιοκτήτης
Οι αρχές ερευνούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς, ωστόσο η υπόθεση φέρεται να περιπλέκεται περισσότερο καθώς οι Αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα στο καμένο πτώμα του άτυχου άνδρα
Πυρκαγιά ξέσπασε, το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ξενοδοχείο στην Καλντέρα της Σαντορίνης.
Αμέσως μετά την κατάσβεση εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας.
Οι αρχές ερευνούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς, ωστόσο η υπόθεση φέρεται να περιπλέκεται περισσότερο καθώς οι Αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα στο καμένο πτώμα του άτυχου άνδρα.
Σορός άνδρα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης #πυρκαγιάς σε χώρο ξενοδοχείου στην Οία της νήσου Θήρας. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 27, 2020
- ICE: Έχασε 175 συγγενείς στη Γάζα, διαδήλωσε για την Παλαιστίνη στο Κολούμπια και βρέθηκε υπό κράτηση
- Σκέφτεται επιστροφή στην Ευρώπη ο Σάριτς και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί
- Άρτα: Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης που πέθανε ενώ θήλαζε – «Τίποτα δεν είχε παιδάκι μου, δεν ξέρω τι συνέβη»
- Η Μάργκο Ρόμπι νευριάζει με τον ηθοποιό που της έδωσε κάποτε ύπουλα τη συμβουλή «να τρώει λιγότερο»
- Ιράν: Κάλυψε με χώμα τις εισόδους των τούνελ στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ισφαχάν – Δορυφορικές φωτογραφίες
- Έχω παιδιά: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της κωμικής σειράς

