Ετοιμος για το σπουδαίο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι (19:55) είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πανίσχυρη ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον αποψινό αγώνα με τους Σίτιζενς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 3-4-2-1, έχοντας τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπα, Σεμέδο και Σισέ στην άμυνα. Δεξιός μπακ-χαφ θα είναι ο Ντρέγκερ, με τους Εμβιλά και Πέπε στα χαφ και τον Ραφίνια ως αριστερό μπακ-χαφ.
Οι Καμαρά και Μασούρας θα είναι μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Φορτούνη στην κορυφή της επίθεσης ως «False 9».
Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, λόγω των πολλών απουσιών αναγκάζεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, ακόμα και σε αλλαγή συστήματος.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος δεν έχει στη διάθεσή του τους Αχμέντ Χασάν, Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, λόγω κορωνοϊού και τους Βαλμπουενά, Χολέμπας και Μπρούμα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Καραργύρης, Τζολάκης, Σουντανί, Μπουχαλάκης, Βινάγκρε, Ανδρούτσος, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Κίτσος, Τσάβος, Σουρλής
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων
Ανάρτηση που συγκλονίζει από καθηγητή στο σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο 20χρονος φίλος του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες στο περιστατικό της Καλαμαριάς.